Проф. Л.Владимиров: Кандидатурата за президент на ГЕРБ увеличава нашите шансове за балотаж

13:39, 02 окт 16 / Политика 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"За нас не е изненада кандидатурата на г-жа Цачева за президент, смятам че това е кандидатура, която ще противопостави статуквото на ГЕРБ на нашите кандидати Красимир Каракачанов и Явор Нотев, които могат да са гарант за независима външна политика, противопоставяне на ислямизацията и циганската престъпност". Това коментира русенецът и депутат от "Атака" проф.д-р Любомир Владимиров в отговор на кандидатурата на Цецка Цачева за президент на партия ГЕРБ. 

Проф. Владимиров бе категоричен, че с тази кандидатура неизменно се увеличават шансовете на патриотичната кандидат-президентска двойка да излезе на балотаж, тъй като на практика ГЕРБ искат да продължат политиката на президента Плевнелиев. Народният представител напомни, че президентът трябва да бъде не само wyrhowen главнокомандващ, но да е и доказал се радетел за сигурността, и гарант за духа на армията. 

Проф. Владимиров заяви още, че тези избори ще противопоставят зависимостта на партия ГЕРБ от външни фактори срещу истинските патриоти в страната. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама