БСП: Това е началото на края на ГЕРБ, Цецка Цачева е Борисов в пола и с очила

14:02, 02 окт 16 / Политика 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Това е началото на края на ГЕРБ, продължение на сегашната линия в президентската институция. Послушни хора, които ще изпълняват само една воля.” Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред медиите по повод излъчената кандидат-президентска двойка на ГЕРБ, съобщават от пресцентъра на левицата.

По думите й Борисов ясно е дал да се разбере, че ако бъде избрана тази двойка, да не си и помисля да прави различна политика от тази на премиера и външния министър. „Тоест – ще слушат”, категорична бе тя.

„От думите на премиера става ясно, че по метода на изключванвето, Цачева е най-малко нужната му”, каза също Корнелия Нинова и допълни, че победата на Румен Радев и Илияна Йотова е абсолютно видима.

„Нашата кампания ще бъде позитивна и ще предлагаме алтернативата, защото тяхната двойка представлява статуквото, нищо по-различно. Ще бъдат послушни и ще изпълняват всичко, което им се каже”, каза още лидерът на БСП. 

„Г-жа Цачева е проекция на г-н Борисов. Това е Борисов в пола и с очила. Но силата на ГЕРБ не е в личностите, а в това, че партията е машина за избори”, написа във Фейсбук кандидатът на левите ген. Румен Радев.  

Според него обществото е станало свидетел на пореден унизителeн скеч на автократ, който се държи като водещ на риалити шоу и пази съспенса докрай. „Реч в стил „държавата – това съм аз“. Той не се сдържа да спомене и мен, което ясно показва, кого ГЕРБ възприема като единствена опозиция, за което му благодаря”, коментира изказването на премиера Борисов Радев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама