Изиграха се квалификациите за тенис купата на "Булстрад Арена"

15:49, 02 окт 16 / Спорт 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 01 и 02 октомври, в Русе се проведоха квалификации за Купата БУЛСТРАД АРЕНА, съобщават организаторите. Турнирът е насочен към любителите на тениса и се проведе на тенис кортовете в Парка на младежта. Организатори са „Тенис клуб - Русе“ и „Булстрад Арена“.

В турнира са се включили тенис любители на възраст от 30 до 60 години. Срещите са били сингъл и по двойки, като мачовете са се играли в групи, по системата Round Robin – Кръгова система, или схеми с 16/32 участници.

През съботния ден са се включили 12 участника на сингъл и 4 двойки. След теглене на жребий в сингъла, състезателите са били разпределени на 4 групи по трима. 8-те най-добри играчи в сингъла продължават в мастърс турнир в залата, като финалът ще се състои през месец декември. Днес са се включили и деца, които са изиграли помежду си няколко мача.

Класиралите се за финалния турнир са:

Сингъл: 1. Явор Маршаков; 2. Цветомир Михайлов; 3. Господин Кръстев; 4. Росен Петков; 5. Томислав Кръстев; 6. Валери Раков; 7. Павел Наков; 8. Павел Шаламанов;

Двойки: 1. Ангел Ангелов и Димитър Ялъмов; 2. Валери Кинчев и Милен Цветков.

Всички те продължават надпреварата за голямата награда в голямата тренировъчна зала на „Булстрад Арена“ – едногодишен безплатен достъп до всички събития в залата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама