Отвориха за движение бул. „Васил Априлов“ в Пловдив без рязане на лента

18:36, 02 окт 16 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отворен за движение е бул. „Васил Априлов“  в участъка от ул. „Любен Каравелов“ до бул. „Пещерско шосе“. Припомняме, че заради ремонта движението беше затворено  на 12 януари. По план реконструкцията на този участък трябваше да продължи до 30 септември.

Пловдивчани от района са доволни и от факта, че ще бъде запазена и пешеходната пътека , която е разположена на входа пред Медицинския университет и 2-ра база на УМБАЛ "Свети Георги". Оказва се, че този път някой се съобразил с натовареното движение и необходимост от място, където пешеходците да пресичат спокойно. Още повече, че в района се намира и училище "Екзарх Антим I".  Вчера работниците са започнали подготовка за поставянето на разделителната ивица между двете платна на булеварда. Предвидливо е оставено място за пешеходната пътека. Чисто нов знак също гарантира на многото студенти, ученици и болни от района, че ще пресичат спокойно натоварената пътна отсечка.

 Кръстовището с "Пещерско шосе" е отворено в посока  от Централна гара към Университетската болница и обратно. Автомобили се движат и в западното платно на бул. "Васил Априлов" в участъка от бул. "България" до  отбивката за бул. "Марица“. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама