Прекъсвания и смущения на тока в цялата област Търговище заради ремонти и профилактика

07:06, 03 окт 16 25 1885 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Без ток или със смущения в електрозахранването ще са днес села от цялата област Търговище. 

От 8.20 до 12 часа в Омуртаг без ток ще са   сградите на Общината, съда, детската ясла, прокуратурата, данъчна служба, пазара и автогарата.Омуртаг, както и около 20 улици в града. Причината е извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия. 

От сутринта ще бъде прекъснато електрозахранването в района на поповските села Звезда, Априлово, Марчино и Долна Кабда. В тези населени места се извършва профилактика на съоръженията и тя ще продължи до края на работния ден. По същото време ток няма да има и в село Осиково, където се извършват неотложни ремонтни дейности.

За четири часа следобед без ток ще са хората в Стеврек, Равно село и Черна вода в община Антоново  поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия. 

На други места е възможно само смущения в електрозахранването. За половин час преди обед и половин час следобед това е възможно да се случи в търговищкото село Баячево, където се извършва обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия. Смущения са възможни и в районите на село Цар Асен в община Попопо и село Голямо Градище в община Опака.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама