Цветанов: Това, че Цецка Цачева пее на общо събиране, не я прави извънземен човек

08:10, 03 окт 16 / Политика 25 286 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Това не те прави някакъв човек – извънземен. Това което прави Цецка Цачева престъпление ли е, попита риторично зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов по "Нова тв". Така той отговори на двата стари клипа, които се появиха отново в общественото пространство, след като лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че номинацията на партията за кандидат-президент е шефът на НС Цецка Цачева.

Клиповече показват как Цачева пее „Молитва“ на Булат Окуджава на партиен купон. Другият пък показва Цачева в амплоато на маестро, където пак на събиране тя с чувство за хумор дирижира своите съпартийци да пеят в хор „Цъфнал герб“.

„Цачева е много активна и готина. Тя е невероятен човек“, каза още Цветанов. По думите му само Калфин и Каракачанов са дали обективна оценка на номинацията на ГЕРБ, без да навлизат в личното пространство на Цецка Цачева.

Той също така разкри, че тя е била предложена от Бойко Борисов.

"Към 1989 г. всички, които са били на около 35-40 години са минали през БКП. Хората, които са били на една по-зряла възраст всички почти са били членове на БКП. Партията беше държавата", отговори Цветанов на критиките, че Цачева е била активен член на партията. 

„Цецка Цачева ще бъде първата жена-президент на България“, допълни зам.-председателят на ГЕРБ. Цветанов също така отрече, че има „апетит“ да поеме поста на председател на НС на мястото на Цачева.

Той също така отхвърли възможността ГЕРБ и БСП да направят правителство. „Стабилност с БСП е невъзможна“, каза той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама