Европейски потребителски център гостува в Добрич

08:39, 03 окт 16 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Европейски потребителски център България, който е към Комисията за защита на потребителите, организира информационно турне под мотото „Вашите права като европейски граждани”. То ще се проведе между 3 и 6 октомври 2016 в градовете Добрич, Варна и Стара Загора.

В него ще се включат и представители  на Комисията за защита на потребителите, Представителството на ЕК в България, EURES България към Агенцията по заетостта, Центъра за развитие на човешките ресурси и Информационен център Europe Direct – София.

В Добрич центърът ще гостува днес, като ще разположи своя щанд с информационни материали на пл. „Свобода” между 16 ч и 19 ч.

„Целта е да запознаем хората с техните права като потребители в Европейския съюз, как могат да си потърсят работа зад граница, а ако са студенти – да отидат на стаж и натрупат опит в друга държава. Подготвили сме много полезна информация, но сме предвидили и забавни игри с награди. При необходимост, хората могат да подадат сигнал за нарушени потребителски права на щанда при нас”, посочват от Европейски потребителски център България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама