Екип на БЧК - Русе спечели първо място в Национално състезание по бедствена готовност и първа помощ

12:45, 03 окт 16 25 475 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 1 октомври 2016 г.  в НУЛЦ – Лозен бе проведено Национално състезание по бедствена готовност, първа помощ и права на възрастните хора, в което все участие представителният екип от Русенската Червенокръстка организация, съобщават доброволците.

В състава на русенският екип са взели участие: Петя Везирева – лидер на отбора, Станимира Асенова Илиева, Марийка Владимиров, Петьо Петков Хаджиев.

В състезанието отборът на Русенката Червенокръстка организация е заела призовото Първо място в оспорваното съревнование сред общо 14 Областни организации, които участваха в състезанието.

Областният съвет е изказал своята благодарност за проявеният висок професионализъм и отдаденост на доброволците при подготовката и участието им в Националното състезание на БЧК. 

Екипът от възрастни хора за втора поредна година е доказал своите знания  и умения по първа долекарска помощ и първа психологична помощ,  права на възрастните хора и адекватност на реакциите при бедствия и представи своя професионализъм като зае отново първо място и през 2016 г., коментират от червенокръстката организация. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама