Цветанов: Цачева ще направи България стабилна и сигурна (снимки)

13:32, 03 окт 16 / Политика 25 330 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
ГЕРБ ще спечели тези избори. След тях очакваме стабилна и сигурна България. Това заяви зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов пред медиите, след като внесе в ЦИК необходимите документи за регистрация на кандидат-президентската двойка на партията.

“Стабилна България, сигурна България, защото това е златната инвестиция в бъдещето ни както за децата ни, така и за всички възрастни хора, които живеят днес в страната”, отговори той на въпроса каква България да очакваме след изборите „Може ли да бъде слаба кандидатура председателят на българския парламент, и то втори мандат, и то първата жена, която е станала председател на НС?", попита реторично Цветанов в коментар на нападките, че издигнатият от партията кандидат за президент Цецка Цачева е слаба кандидатура.

По думите му от другите кандидати никой не е бил на такава ръководна длъжност. Той повтори, че не иска да заема длъжността председател на Народното събрание, защото това ще го отклони от работата със структурите на ГЕРБ и подготовката за следващите избори. Цветанов обясни, че тъй като няма процедура по освобождването на Цачева от поста й, тя ще излезе в неплатен отпуск, за да се концентирира в кампанията. Функциите й ще изпълнява някой от заместниците си.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама