Пътен знак обърква пловдивчани

14:42, 03 окт 16 25 268 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пътен знак на кръговото на бул. Васил Априлов" указва, че участъка е в ремонт, реално обаче той е отворен за движение. Кръговото движение на бул "Васил Априлов" и улица "Любен Каравелов"-не един, а два знака. Ако случайно се пропусне този на улицата, който указва, че тя е в ремонт и изход, човек няма как да не забележи и прочете голямата табела.



Близо след 200 метра обаче се оказва, че истината е друга. Кръстовището си е отворено и движението си е съвсем нормално, макар и кошмарно заради ремонта на бул."Руски".



Според пловдивчани това е недопустимо, но и напълно нормално напоследък за града.Очевидно проблемът е заради недоглеждането на някой чиновник, но се оказва, че пловдивчани и най-вече гостите на града всъщност са големите потърпевши. Мъж от Поповица е оставил колатата си на 1 километър, признава, че е дошъл пеша до сградта на НОИ, защото е видял знака.



Макар че има и много хора, които си минават по улицата въпреки знаците. Повечето-вероятно защото знаят за грешката, но някои от тях-защото не гледат знаците. Такива има много по пътищата.   

Остава въпросът кой не си е свършил работата като не е махнал табелата и оставя хората да се заблуждават. Очакваме светкавична реакция и още утре пропускът да бъде коригиран.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама