Безразборно паркиране по отворения бул. "Васил Априлов", първи глоби за нарушителите

16:34, 03 окт 16 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Без официални церемонии, пити с мед и рязяне на лента беше отворен за движение бул. „Васил Априлов“  в участъка от ул. „Любен Каравелов“ до бул. „Пещерско шосе“. Пловдивчани от района са доволни и от факта, че ще бъде запазена пешеходната пътека пред входа пред Медицинския университет. Недоволни обаче останаха няколко шофьори, които се сдобиха със стикери за неправилно паркиране. Нетърпеливи да изпробват новия асфалт те бяха паркирали на платното. Съвсем непозволено. Получиха и глоби в размер на 20 лева.



Но само колите с пловдивската регистрация. Патрул на "Общинска полиция" избирателно лепеше стикери и избегна разсеяно колите от София и Пазарджик.



Обяснението е логично-санкцията е почти невъзможно да се събере от хората от другите градове и да влезе в общинския бюджет на Пловдив.



Булевардът обаче още не е завършен и работници усилено поставят разделителната ивица между двете платна на пътния участък. Те са категорични, че се работи много трудно, защото никой не съобразява с тях и шофьорите дори не намаляват. А междувременно другите шофьори, промъквайки се между паркиралите и работниците, няма как да не споменали близки и роднини-на който се сетят.



 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама