Радан Кънев: ГЕРБ изнудва партийните структури, понякога Борисов много лесно приказва

08:16, 04 окт 16 / Политика 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Понякога премиерът много лесно приказва и тогава му се налага да обяснява. Това каза лидерът на ДСБ Радан Кънев в коментар на думите на премиера Бойко Борисов, че ако ГЕРБ не завърши първа на президентските избори, или стигна до балотаж, а тя е партията с по-малкото гласове, той ще подаде оставка.

Изключително недостойно е партийното изнудване на Борисов, към зависимите партийни апарати по места, каза Кънев.

По думите му кандидатът на ГЕРБ за преиздент Цецка Цачева няма необходимите качества за позицията. „Нищо не доказва, че Цецка Цачева е десен кандидат“, допълни той.

На въпрос за кого би гласувал ако на балотаж отидат Митьо Пищова и Веселин Марешки, Кънев каза, че не му трябва да мисли за подобно нещо, тъй като има добър кандидат в лицето на Трайчо Трайков – „аз не съм пораженец“.

Митьо Пищова е много прост за моя вкус, ако е с балотаж с Марешки, ще гласувам за него, варненци сме, познаваме се, продава евтино гориво на хората, отговори все пак Радан Кънев.

„Естествено, че Трайчо Трайков не е фаворит, но има сериозен шанс ако се бори“, каза още лидерът на ДСБ.

На въпроса дали здравният министър Петър Москов е все още член на ДСБ той обясни, че министърът е в процес на плащане на членския си внос. Той обаче няма да плаща като за представител на партията в управлението, а като обикновен редови член.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама