Модерна фитнес зала откриха в Мъглиж

15:47, 04 окт 16 / Спорт 25 552 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Най-модерната фитнес зала в региона, откриха в спортния комплекс на Мъглиж днес. „Това е една от поредните придобивки за нашата община, които се постигат с много труд, амбиция и визия за европейското развитие”, каза при откриването зам.-кметът д-р Душо Гавазов. По думите му, това е първата фитнес зала в общината, но е само началото.

Залата е оборудвана с модерни уреди от световноизвестна фирма. Има още, които ще пристигнат до две седмици и ще бъдат монтирани, за да придобие залата завършен вид.

„Това е една от най-хубавите зали в областта, а защо не и в страната. Радвам се, че в Мъглиж ще има здрави мъже, жени и деца, които ще ползват уредите. За пореден път опровергаваме скептиците, които предричаха провал на спортните ни комплекси”, коментира още Душо Гавазов.

Той обеща на жителите на общината още спортни изненади. Вече има общински футболен отбор, има фитнес зала. В други населени места също може да бъдат открити нови спортни съоръжения.

Стойността на инвестицията е около 120 хил. лв. Парите са събрани основно от спонсори.

 Цените за вход са съобразени с възможностите на мъглижани. Билетчето за еднократна тренировка струва 3 лв., цената на месечната карта е 30 лв. Първата карта за вход в спортното съоржение закупи кметът Господин Господинов.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама