Продължават ремонтите на улици в Разград и населените места в общината

16:03, 04 окт 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Продължават ремонтите на улици в Разград и населените места на територията на общината, съобщи днес кметът д-р Валентин Василев. Общата сума, която е предвидена за ремонтните дейности е 200 000 лева, а строително-монтажните работи се извършват от фирма "Пътно строителство".

Вече е извършена рехабилитация на няколко улици в град Разград - ул.“Витоша“ в участъка от ул. „Стефан Караджа“ до ул. „Проф. Димитър Ненов“, ул. „Камчия“ в участъка от ул.“Странджа“ до Топика,  ул. „Хр. Смирненски” в участъка от ул. „В.Априлов” до бул.“Бели Лом“. Ремонтирана е и площадката пред баскетболното игрище по ул.“Трапезица“, каза кметът.

Той посочи, че от вчера е започнал и ремонта на улици в населените места в община. Средствата, които се предвиждат за преасфалтиране на улици в селата, са в размер на 80 500 лв. По искане на кметовете парите за селата Благоево, Топчии и Липник са пренасочени за ремонт на кметствата и тротоари, уточни д-р Василев.

Той заяви още, че е извършен основен ремонт на пътя до депото за битови отпадъци. Дължината на ремонтираното пътното платно е 3,24 км. Фирмата -изпълнител на строително-монтажните работи е „Строймонтаж“ ЕАД.

В същото време е извършен и частичен ремонт на пътя за гробищния парк.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама