Търсят екип за приемната грижа в Търговище

18:32, 04 окт 16 25 390 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Един началник на екип и седем социални работници се търсят за приемната грижа в Търговище . Обявата за набиране на персонала беше публикувана на сайта на общинската администрация, а срокът за приемане на документи е 14 октомври в Центъра за административно обслужване. 

За началника на екипа се изисква висше образование със завършена образователна степен бакалавър в сферата на хуманитарните дейности и професионален опит от 3 години в дейности по закрила на детето. Като предимства ще се смятат опита при изпълнение на проекти и в ръководенето на екип.

За социалните работници се изисква средно образование. В длъжностната характеристика за позицията е записано, че основните функции ще са прилагане на  нормативната уредба в сферата на закрила на детето, свързана със социалната услуга “Приемна грижа”, участие в разработването на план за грижа на настаненото в приемно семейство дете и подкрепа на приемното семейство. 

Подборът ще е на два етапа -  първо проверка за съответствието на представените документи с обявените изисквания и след това интервю с одобрените кандидати, което има за цел да се установи в каква степен те притежават професионалните и делови качества и мотивация, необходими за изпълнението на длъжността.

Обявените основни заплати за началника на екипа и социалните работници са съответно 700 и 600 лева. Финансирането е по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама