Старейшини ГЕРБ- Шумен организираха тържество в Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски”

19:49, 04 окт 16 / Политика 25 546 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старейшини ГЕРБ- Шумен организираха тържество за потребителите на социални услуги от Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски”- Шумен по повод Международния ден на възрастните хора- 1 октомври. Това съобщиха от партията.

Председателят на СГЕРБ Шумен Тодорка Радева благодари за радушното посрещане и пожела на възрастните хора здраве, спокойни старини, дълги години достоен живот, обич и щастие. Старейшините от ГЕРБ зарадваха възрастните хора още и със сто стихосбирки на пребиваващата там Йорданка Стрелкова.



Тодорка Радева сподели, че идеята на СГЕРБ- Шумен да бъде обезпечено издаването на стихосбирката „Последният дом“ се е зародила преди половин година и се радва, че са я осъществили именно по повод Деня на възрастните хора.

Домуващите бяха изненадани и от ЖГЕРБ- Шумен, които им подариха над 200 книги с художествена литература. А от младежката структура на ГЕРБ се погрижиха за тяхното добро настроение и им почетоха от стихосбирката на г-жа Стрелкова.

Гости на мероприятието бяха народния представител от ГЕРБ проф. Стефан Желев, областният координатор на МГЕРБ – Шумен Кристеан Куцаров, областния клубен ръководител на дамската структура на партията Галина Петкова и Селиме Кърджалиева член на НИС на ЖГЕРБ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама