Пускат и втората отсечка на бул. "Черни връх" в началото на ноември (снимки)

13:36, 05 окт 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пускат за движение отсечката по столичния бул. "Черни връх" от ул. "Джон Атанасов" до ул. "Арарат" най-късно до началото на месец ноември. В момента ремонтните дейности там са към приключване, като се изграджат и тротоарите. Но няма да бъде положен износващият слой асфалт. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова, която провери ремонта на бул. "Черни връх".



След като бъде пусната отсечката, ще продължи строежът в третия участък от булеварда, който е и последен. Най-късно до пролетта трябва да приключи целият ремонт. Първоначално се предвиждаше дейностите да завършат до края на годината. Това означава, че крайният срок ще бъде нарушен.



"Надявам се строителите да направят всичко възможно без компромиси с качеството и да освободят движението възможно най-бързо", каза Фандъкова. Тя настоява за Коледните празници да може да се минава по булеварда.



По нейните думи ремонтът на обекта е тежък не само защото е трябвало да се отчуждят земи, а и заради изграждането на канализация.



Тя увери, че ремоната на ул. "Козлодуи" е по график, като в средата на ноември се очаква да бъде напълно завършен. На ул. "Богатица"срокът за приключване на ремонтните дейности е до Коледа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама