EVN България Топлофикация с подарък флашка за преминалите на електронна фактура

18:53, 05 окт 16 25 320 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
EVN България Топлофикация продължава кампанията си сред своите клиенти за използване на безплатната услуга електронна фактура (eFaktura). Кампанията стартира в началото на август 2016 г. и за два месеца над 380 клиенти заявиха услугата. Всеки клиент на дружеството, който заяви eFaktura вместо хартиена, ще получи подарък – 8 GB флаш памет.

За да се заяви услугата, е необходимо клиентите да посетят удобен за тях EVN Офис в Пловдив и да попълнят декларация, след което ще получат и своя подарък. Следва еднократна регистрация на страницата www.efaktura.bg на „Борика – Банксервиз“ АД, с която EVN България си партнира в предлагането на тази услуга. Клиентите трябва единствено да посочат електронния адрес (e-mail), на който биха искали да получават своята електронна фактура.

eFaktura е официален документ, подписан с валиден електронен подпис, напълно равностоен на издаваните фактури на хартиен носител. Цифровият сертификат или универсалният електронен подпис гарантират автентичността на произхода и ненарушимостта на съдържанието на документа, който се изпраща на посочения от клиента електронен адрес.

Кампанията продължава до 30 октомври 2016 г. или до изчерпване на количествата подаръци.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама