Съставиха актове на нарушителите с каруци в Сливенско

09:12, 06 окт 16 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За нарушения на Наредбата на Община Сливен /НОБС/ при движение на превозни средства с животинска тяга на територията на Районно управление на МВР в Сливен, което включва селата и индустриалната зона, са съставени 117 акта. Основните нарушения са движение на нерегистрирани ППС, липса на престилки за животински отпадъци и светлоотразителни знаци.  По забраната за движение на превозни средства с животинска тяга на територията на Сливен са съставени 9 акта, иззети са 7 кошума.

Служителите на РУ-Сливен използват  всички законови сили и средства, както  и наличния ресурс, за да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на НОБС.

Районно управление на МВР в Сливен контролира използването на пиротехническите изделия и най-вече зачестилото им използване при  сватбени тържества в почивните дни.  Всички фирми и граждани, които използват пиротехнически изделия от категория 2 и 3, определени в  ЗОБВВПИ, за тържества, уведомяват началника на РУ-Сливен, като се задължават да ги използват съгласно реда, определен в ЗОБВВПИ  и НОБС. Препоръчителният час е до 22.30 часа

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама