Община Пловдив дава 120 хил.лв. за хляб, козунак и закуски

10:04, 06 окт 16 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществена порърка за доставки на хляб и хлебни изделия (закуски, козунаци) за нуждите на община Пловдив и звената на общинска бюджетна издръжка е обявена в Агенцията по обществени поръчки.

Поръчката е с две обособени позиции-„Доставки на хляб и козунаци“ и „Доставки на закуски“. Прогнозна обща стойност без да се включва ДДС e 121 200  лв.

Ще бъдат доставени бял, ръжен и типов хляб, обикновен и диетичен козунак. При закуските се изисква снабдяване с баници със сирене, гевреци, кифл с имармалад, кифли козуначени, кифли с локум, сиренки, кашкавалки, тутманици, милинки и  пици.

Срокът на договор за доставките е 2 години.

Участникът трябва да е изпълнил доставки с предмет и обем, идентични или сходни с тези на съответната обособена позиция, за последните 3 години от датата на подаване на оферта. За доказване на техническите и професионалните способности участникът следва да представи списък на доставките, които са идентични или сходни с предмета на обособената позиция, изпълнени през последните три години, считано от датата на подаване на офертата.

Срок за получаване на оферти или на заявления за участие е 27октомври. Те ще бъдат отворени на 28 октомври от 10 часа. Отварянето на офертите ще се извърши на публично заседание, на което могат да присъстват участниците в процедурата или техни упълномощени представители, както и представители на медиите.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама