Празник за Деня на усмивката в Добрич

07:59, 07 окт 16 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Добрич и Фондация „Лумос“ организират инициативата „Направи добро. Накарай някого да се усмихне“. Тя е посветена на Международния ден на усмивката и ще се проведе днес от 14.00 часа на площад „Свобода“.

В събитието ще участват деца от всички социални услуги, които предоставя Община Добрич. Това са деца и младежи от Центровете за настаняване от семеен тип за деца с и без увреждания. Поканени са всички деца, за да могат да подарят усмивки на своите приятели. Предвидени са много музика, детски песни, аниматори ще зарадват малчуганите. Ще бъдат пуснати балони с надпис „Направи добро. Накарай някого да се усмихне“, които ще полетят в небето и ще покажат посланието на този празник.

Деца от целодневните детски градини „Пролет“, „Слънчице“, „1-ви юни“, „Радост“, „Звездица“, „Весела“, „Звънче“, ОУ „Христо Ботев“, ОУ „Йордан Йовков“, СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и СУ „Димитър Талев“ са подготвили рисунки с усмивки,  които ще подарят на своите приятели от социалните центрове. Идеята на този празник е всички деца, които посещават общинските заведения да се почувстват пълноправни членове на нашето общество, посочват от Община Добрич.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама