Камелия Грозева е носител на наградата „Милосърдие”

15:08, 07 окт 16 25 503 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обществената комисия за избор на носител на наградата „Милосърдие“ на община Сливен проведе

На  заседание Обществената комисия за избор на носител на наградата „Милосърдие", след тайно гласуване, избра за носител Камелия Грозева, която е юрист по образование.

Днес бяха разглеждани номинациите и беше проведен избор за удостояване с наградата за 2016 година. Номинираните са Генка Иванова, Илиана Славова и Камелия Грозева -  изявени общественички с дългогодишна дейност в областта на социалната политика на община Сливен.

Камелия Грозева е родена през 1949 година. От 2006 год. е председател на фондация „Милосърдие“ в Сливен. Фондацията е създадена през 2006 г. в обществена полза с цел разкриване на услуги за пълнолетни лица и подобряване качеството на живот на хора с увреждания от местната общност. От 2012 г. разкрива услугата Център за трудотерапия.

Камелия Грозева от 2013 година ръководи Дневен център за възрастни хора и след проведен конкурс управлява Дневен център за възрастни хора с психични увреждания. Услугите, които се предоставят са съобразно индивидуалните нужди на конкретния потребител и включват: психологическа подкрепа на лица с увреждания и техните семейства, трудотерапия, обучение на потребителите, организация на свободното време и лични контакти. В потребителите на услугата се изграждат специфични навици и умения.

Камелия Грозева работи с ентусиазъм и всеотдайност за благородната социална кауза - създаването и функционирането на Център за трудотерапия и Дневен център за възрастни хора с психични увреждания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама