Областният управител на Русе организира приемна в Новград

20:48, 07 окт 16 25 226 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредна открита приемна в читалището на с. Новград, община Ценово проведе областния управител на Русе доц. д-р Стефко Бурджиев.

В срещата са се включили участие кметове на населени места, общински съветници, както и жители на общината, които имаха възможност да зададат своите въпроси и да изкажат мнения по актуални теми, свързани с населеното място, общината и областта като цяло.

Потърсено е съдействието на областната управа за разрешаване на редица проблеми, касаещи трафика, обществените спирки, ремонти на пътищата, използването на пасищата, липсата на банкомати в малките населени места, проблемите на пчеларите, третирането на селскостопанските площи с пестициди, тържественото честване на 150 – та годишнина от четата на Хаджи Димитър и Стефан Караджа и други.

Доц. д-р Бурджиев е поел ангажимент да се проучи всеки един от споделените проблеми, да се предприемат мерки, както и да се изпрати отговор до община Ценово.

След Сливо поле, Две могили и Иваново, приемната в община Ценово е четвъртата по ред. Планира се да бъдат посетени и малки населени места от останалите четири общини на област Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама