Връчват наградите за „Дентален мениджър на годината“

08:48, 08 окт 16 25 304 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес ще бъдат раздадени наградите за „Дентален мениджър на годината“ за 2016 г. Това ще се случи на тържествена церемония от 19:30 ч. в хотел „Маринела“, София - зала „София“.

Това е седмото издание на конкурса, чиято цел е да открои и отличи онези дентални клиники, кабинети и зъботехнически лаборатории, които са изградили през годините, изграждат и днес, успешни дентални практики, прилагайки принципите на съвременния дентален мениджмънт у нас.

Организатор на надпреварата, която се провежда по идея на професионалното списание на българските зъболекари "Стоматологичен свят", е Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ).

За първи път голямата награда „Дентален мениджър на годината“ ще бъде придружена от статуетката „Адмира“ - от „адмирации“, т.е. възхищение от постиженията му.

Другите основни награди са „Дентален мениджър на клиника“, „Дентален мениджър на кабинет“.

Зъботехническите лаборатории се съревновават за наградите „Дентален мениджър на зъботехническа лаборатория“ и „Екипен дентален мениджмънт“ – последната за добра колаборация между дентална практика и зъботехническа лаборатория.

Участниците тази година са 17 дентални практики и зъботехнически лаборатории от Бургас, Благоевград, Пловдив, Плевен, Русе, София, Стара Загора, Сандански и Шумен.

Статистиката сочи, че от 2009 г., когато бе първото издание на конкурса, до днес в него са взели участие 97 собственици и управители на дентални практики и зъботехнически лаборатории от 29 градове и села в България.

По традиция конкурсът се подкрепя от Българския зъболекарски съюз (БЗС) и Съюза на зъботехниците в България (СЗБ).

На церемонията по награждаването, известна още като „Зъболекарските Оскари“, се очакват официални лица от парламента, държавните институции, както и представители на целия бранш.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама