Казанлъшката Търговско-промишлена палата навърши 25 години

14:53, 08 окт 16 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Във времето на големите промени в България през 1991 г. прозорливосотта на Ангел Скендеров и ентусиазмът на други 17 предприемчиви казанлъчани стават двигател за учредяването на търговско-промишлената палата в Казанлък. Първоначалната помощ за икономиката в града е била свързана с издаването на визи за пътувания, сертификати за износ на стоки, участия в изложения”, припомни главният секретар на организацията Йордан Игнатов на церемонията по повод годишнината на Палатата. За 25 години палитрата от услуги е многократно разширена, а скоро ще заработи и интернет страница.

 „С ясното съзнание, че в ТПП Казанлък членуват сериозните фирми, които създават поминъка на нашия град. Казанлък е с отрицателна безработица, благодарение на фабриките, които работят, защото освен за бизнеса, казанлъчани милеят за града си“, кметът Галина Стоянова пожела  „Успешни проекти и да надминете областните градове, с които знам, че се състезавате!“.

Стоянова връчи на председателя Ангел Скендеров почетен плакет за добрата работа между Палатата и местната власт.

Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палатна (БТПП) благодари на кмета за отношението към бизнеса. Заедно с други представители на ръководството, много приятели от Регионални търговско – промишлени палати, членове на Казанлъшката ТПП и техни симпатизанти председателят на местната организация Ангел Скендеров сбъдна пожеланието си към всички за добър спомен от тържеството, а на гостите и от град Казанлък.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама