Шуменският екипаж – Мартин Сурилов и Здравко Здравков са първи след втория етап на рали „Стари столици”

15:19, 08 окт 16 / Спорт 25 425 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първи след вторият етап на рали „Стари столици” е шуменския екипаж с пилот Мартин Сурилов и навигатор Здравко Здравков. Те се състезават в клас RC2 с автомобил Митсубиши Лансър Ево 9. Постигнатото от тях време е 00:12:02.

След първият етап „Валерий Великов” с дължина 9.2 километра шуменските състезатели бяха втори на 4.1 стотни от победителите Йордан Атанасов и Ангел Башкехайов с Митсубиши Лансър Ево 9 от тима на „Арт рейсинг“, които финишираха с първо време от 00:05:49.0 минути и също се състезават в клас RC2.

Във вторият скоростен етап „Велики Преслав” обаче Мартин Сурилов и Здравко Здравков наваксаха изоставането и изпревариха Йордан Атанасов и Ангел Башкехайов, които постигнаха време от 00:12:04. Така Сурилов и Здравков се изкачиха на първото място с преднина от 1.2 секунди пред Атанасов и Башкехайов.

Трети са Георги Василев и Стефан Добревс също с Митсубиши Лансър Ево 9  и време от 12:30.8.

Вторият скоростен етап не завършиха екипажите Игнат Исаев и Теодоси Димитров със Ситроен DS3 R3T, който кара в клас RC3.

Марко Стойчев и Йордан Батаклиев с Митсубиши Лансър Ево 9 в клас RC2.

Георги Янков и Цветан Балджиев със Субару Импреза в клас HC2.

Следва третият скоростен етап „Тича”, а от 17.30 часа започва новия специален етап в 47-то рали „Стари столици“, който ще се проведе на кръговото кръстовище на площад „България“ в Шумен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама