„Шейховете” победиха с 1:0 „Поморие” в контрола

20:30, 08 окт 16 / Спорт 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Нефтохимик” победи с 1:0 „Поморие” в контрола, която се игра на тренировъчната база „Кампус“. Голът бе дело на Мариян Огнянов в 15-та минута.

Още в началото на мача „Нефтохимик” пропусна да поведе. Манев проби отдясно, извади топката към Маламов, но той от 2 метра направи страхотен пропуск. „Шейховете” продължиха да натискат сериозно и в 15-та минута Огнянов стреля от 15-на метра и успя да открие резултата. След този гол бургазлии продължиха сериозно да натискат, но пропуски направиха Живко Петков, Емануил Манев и Мариян Огнянов.

През втората част Христо Янев направи множество промени. Още в 46-та минута Костадин Хазуров се оказа сам срещу вратаря на „Поморие”, но ударът му премина в страни от вратата. Постепенно поморийци изравниха играта, като в края на мача, след няколко разбърквания, имаха шанс да изравнят, но Стоян Колев се намеси решаващо на няколко пъти.

Утре футболистите на „Нефтохимик” получиха почивен ден и ще подновят тренировки в понеделник. Бургаският тим приема „Славия” идната събота, в пореден мач от Първа Лига.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама