„Неделна панорама на здравето и красотата“ в Пловдив, безплатен грим и маникюр

07:51, 09 окт 16 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Богата музикално-артистична програма и серия от полезни професионални консултации за здраве и добър външен вид са подготвили организаторите на „Неделна панорама на здравето и красотата“, която ще се проведе на площад Централен  през целия неделен ден.

Всяка от дамите, посетила събитието ще може да се възползва от безплатен грим, като успоредно с това получи персонален съвет за своя „цветови тип“ чрез така наречената цветоанализа. Поставяне на най-актуалните за сезона лакове за нокти, провеждане на дермотестове за определяне на типа кожа, както и ароматна дегустация ще бъдат също част от безплатните инициативи, които ще се провеждат в изградените специално за целта шатри в центъра на града. Професионален екип от нутриционисти ще провеждат индивидуални тестове за здравен статус и ще предложат на всеки посетител полезни съвети за по-дълъг и здравословен начин на живот.

Специален гост на „Неделна панорама на здравето и красотата“ ще бъде топ-гримьорът Данаил Велков, който ще представи три типа грим – вечерен, дневен и младежки.

Музикални изненади и фокуси за най-малките ще забавляват пловдивчани и гостите на града на сцената на събитието, а Поли от спортно студио „Ева спорт“ ще представи специален танцов флаш моб с участието на всички присъстващи..

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама