Бойко Борисов е медиен продукт, според Корнелия Нинова

11:10, 09 окт 16 / Политика 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Управлението на втория кабинет на Бойко Борисов бих определила като „страшно”. Той е на власт втори мандат благодарение на добро медийно поведение, внушения и манипулации. Борисов до голяма степен е медиен продукт”. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова пред бТВ.

От левицата поискаха оставката на правителството заради резултата от избора за генерален секретар на ООН и представянето на българския кандидат за поста Кристалина Георгиева, която беше номинирана в последния момент.

БСП се опитва да внесе и вот на недоверие към кабинета относно водената външна политика. „Водим преговори с ДПС и АБВ, те настояват за вот на недоверие за цялостна политика, ние сме склонни“, отбеляза Нинова.

По нейните думи скандалът, който провали парламентарния контрол в петък след нейното изявление пред депутатите, е предизвикан от фаталните грешни решения на кабинета „Борисов 2“. Тя обясни, че такова фатално решение е не само сманата на кандидата ни за ООН, но и приетото остановление за бежанците, с което общините се задължават да плащат здравните им осигуровки. Според нея и за двете решения има външен натиск.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама