Община Кубрат набира персонал по проект в подкрепа на деца и родители от уязвими групи

18:05, 09 окт 16 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Кубрат набира персонал по проект „Предоставяне на интегрирани социални услуги за деца и родители от уязвими групи “, съобщават от местната управа. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд на Европейския съюз. Той е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020“ и е на стойност 342 064 лв.

Във връзка със стартиране работата на Център за услуги за ранно детско развитие се набират ръководител на центъра, касиер/домакин,  шофьор и хигиенист.

За предоставяне на услуги за ранно детско развитие се търсят следните специалисти: педиатри, юрист, психолог, медиатори, социални работници, акушерка, гинеколог, медицински сестри и стоматолог.

 Заявления за кандидатстване се приемат в отдел „Счетоводство” в община Кубрат, стая №31 от 8 до 12 часа и от 13 до 17 часа всеки работен ден.

Подборът ще се проведе на два етапа – по документи и чрез провеждане на интервю. На всички допуснати до втори етап кандидати се задават едни и същи въпроси, които са предварително одобрени. По време на събеседването членовете на комисията имат за цел да установят в каква степен всеки кандидат притежава професионални и делови качества, необходими за участие в планираните проектни дейности, свързани с работата и дейността на социалните услуги в Комплекса за социални услуги.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама