Разследват три жени за кражба на ток в Старозагорско

07:35, 10 окт 16 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Три жени са хванати да крадат ток в Старозагорско само за ден, информираха от полицията.

При съвместна акция на служители на Районното полицейско управление в Казанлък и служители на "EVN България" е извършена проверка на електромер, отчитащ консумирана еленергия на жилище в Казанлък,в  жк "Изток", обитавано от  43- годишната М.И. При проверката са констатирани нарушение на целостта на кутията и  наличие на манипулация на електромера, като е установено отчитане с 68,71% по-малко от реално консумираната еленергия. Образувано е досъдебно производство по случая.

Още две жени пък са хванати след проверка на сигнали. Служители на Първо районно управление „Полиция” в Стара Загора са извършили проверка на получен сигнал за неправомерно присъединяване към електро-преносната мрежа в с. Загоре. На място е установено, че 32-годишната Е.С. от същото село е осъществила неправомерно присъединяване и е създала условия за непълно отчитане на употребената електрическа енергия. 

Същото е направила и 33-годишната Т.К. от старозагорското село Калитиново, за да не плаща потребена енергия.  По двата случая са образувани бързи производства.        

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама