По 5 лева ще са билетите за баскетболните мачове на „Берое”

09:05, 10 окт 16 / Спорт 25 240 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Билетите за мачовете на „Берое” от сезон 2016/17 остават на цена от 5 лева, обявиха от ръководството на баскетболния клуб преди първия двубой.

В сряда „зелено-белите“ се изправят срещу шампиона в Балканската лига „Сигал” (Прищина) в първа среща от група А на Балканската лига. Двубоят е от 18,00 часа в общинската спортна зала „Стара Загора“.

Няма промяна в цената на билетите, те струваха толкова и през миналия сезон. И през тази година деца и ученици до 18 години ще влизат на мачовете с билети за 3 лева. Децата до 12 години отново ще могат да влязат в залата само с придружител.

За разлика от миналата година обаче като вход няма да могат да бъдат използвани картите за членство от „Националния фенклуб на Берое“. През миналата година от ръководството на баскетболния клуб направиха жест към феновете на футболния тим и картата можеше да бъде използвана като пропуск за двубоите на „зелено-белите“ в зала „ДЗУ“.

Всички приходи от продажбата на билети от „Берое” отново ще използват за развитието на детско-юношеската школа на клуба. През тази година от клуба отчитат сериозен интерес на децата в Стара Загора към баскетболни занимания.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама