"Пасат" изгоря в Русе, беленчанин пострада в подпалена кухня

15:15, 10 окт 16 25 261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За три сигнала, на които се е наложило да реагират огнеборците в Русе и региона съобщиха от РД "Пожарна безопасност и защита на населението".

На 8 октомври за времето от 14:17 ч. до 14:28 ч. служители от Втора РСПБЗН - Русе са изпратени на сигнал за пожар в лек автомобил в района на кръговото кръстовище на бул. "Липник" в Русе. При отиване на място екипът не е установил закъсал или запален автомобил.

На 9 октомври за времето от 22:10 до 23:10 часа и екип от Първа РСПБЗН е изпратен за гасене на запалване в лек автомобил. Този път произшествие е имало. То е възникнало в русенския квартал „Средна кула“. При пожара е унищожен лек автомобил „Фолксваген Пасат“. Пожарът е потушен на площ от около 4 кв. м. Причината за пожара не е установена.

За времето от 23:32 ч . на 9 октомври до 01:00 часа на 10 октомври екип огнеборци е изпратен за гасене на пожар в кухня на къща в гр. Бяла. Произшествието е ликвидирано на площ от около 5 кв. м. При инцидента е пострадал собственикът на имота, който е бил откаран от СМП-Бяла. Унищожено е домашно имушество. Най-вероятната причина за възникналия пожар е неправилно ползване на нагревателни уреди, в случая газов котлон. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама