Тайните за дизайн на завладяващи презентации разкриват в Русе

09:51, 11 окт 16 25 249 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Борис Христов от 356Labs ще разкрие тайните за дизайн на завладяващи презентации от 19 ч. тази вечер в културен център BH.

„Налага ти да се презентираш често, но не си дизайнер? Отлично! Продължавай да четеш... На това събитие ще научиш и видиш как да прилагаш основните принципи при дизайна на слайдове. Така, още следващият път, когато ти се наложи да направиш презентация, вече ще си една крачка напред, защото ще имаш всички ресурси, които ти трябват, за да създадеш презентация, която ще те отличи“, отбелязват организаторите на събитието.

Борис Христов е основател на агенцията 356labs, която се занимава с дизайн на презентации и с обучения свързани с всичко около изкуството на презентирането. Говорил е и продължава да презентира в над 25 държави по целия свят и не веднъж е избиран за най – добър лектор на съответното събитие.

Тази година става единствения български презентатор одобрен да говори на Microsoft Ignite – най – голямата световна конференция на Microsoft, посетена от над 25 000 души. Борис и 356labs работят с клиенти както от България, така и от държави като Словакия, Англия и Америка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама