Ненчо Димитров е новият директор на ОП „Ученическо столово хранене и почивно дело“ в Разград

13:55, 11 окт 16 25 598 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ненчо Иванов Димитров е новият директор на Общинско предприятие „Ученическо столово хранене и почивно дело“ в Разград. Той бе представен днес от зам.-кмета на общината Галина Георгиева. Тя обясни, че Димитров е спечелил конкурса за директор и е назначен на работа от понеделник.

Ненчо Димитров е на 58 години, икономист по образование, има над 30 години стаж. Работил е като стоковед и управител на търговски обекти, ревизор на материално отговорни лица, провеждал е контрол на обекти за обществено хранене. Последната му месторабота е  главен секретар в Регионална здравна инспекция - Разград.

Новият директор заяви, че е наясно със задачите и функциите, които ще изпълнява, но ще сподели своите идеи за подобряване на дейността на предприятието след като се запознае детайлно с организацията и структурата му.  Той подчерта, че храненето на децата е основен проблем, който община Разград изпълнява като социална дейност и негов приоритет като директор  ще бъде да се осигури балансирано, разнообразно и здравословно хранене на подрастващите. „Това е бъдещето на Разград и ние трябва да помислим за тяхното здраве”, коментира Димитров.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама