Без награда „Почетен знак за принос към местното самоуправление” тази година

15:33, 11 окт 16 25 261 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
През тази година няма да бъде връчена наградата на община Разград „Почетен знак за принос към местното самоуправление”, съобщи днес зам.-кметът Галина Георгиева. С наградата се удостояват настоящи и бивши кметове, председатели на Общинския съвет, служители в общината, общински съветници, кметове на населени места, служители в кметствата за дългогодишна работа и заслуги в областта на местното самоуправление. Отличието се връчва на тържествена сесия по случай Деня на българската община - 12 октомври. По думите на Галина Георгиева тази година обаче няма постъпили предложения за удостояване с наградата и поради тази причина няма да има и тържествена сесия по случай празника.

Събитията, с които общинската администрация ще отбележи Деня на българската община са част от кампанията „Дни на Европа в Разград”, организирани от Областния информационен център, каза още зам.-кметът. Тя подчерта, че община Разград е съорганизатор на концерта под наслов „Европа на младите хора“ с участието на група „Рока Рола“ и изпълнители от Музикална школа „Илия Бърнев“. Събитието е на 13 октомври от 17 часа пред Общинския културен център. Гала концертът на лауреатите от Международния конкурс за пианисти „Димитър Ненов“, който ще се проведе утре вечер от 19 часа в залата на филхармонията също е посветен на Деня на българската община.

По повод празника не се предвижда и специален Ден на отворените врати в общината, но всички граждани са добре дошли в общинската администрация, допълни Галина Георгиева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама