Шестима пешеходци пострадали за 5 часа по варненските улици

16:07, 11 окт 16 25 359 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Шестима пешеходци са пострадали по улиците на Варна и областта само за 5 часа вчера, отчетоха от областната дирекция на МВР. Двама от тях са били ударени още в 8 ч. 41-годишният мъж от Провадия, пресичащ на непозволено място ул. „Девня“, за който Topnpvini.bg вчера съобщи, е с контузни наранявания след сблъсък с „БМВ“. Няма опасност за живота му.

По същото време на ул. „Ат. Манев“ при движение на заден ход „Фиат“ с 48-годишен шофьор е ударил пешеходка на 62 години. Жената е с фрактура на лявата ръка, освободена е за домашно лечение.

В с. Любен Каравелово „Мерцедес“ с 40-годишен водач от гр. Игнатиево при неясни засега обстоятелства е блъснал пешеходка, пресичаща пътното платно. Пострадалата – 52-годишна местна жителка, е с фрактура на кост на лявата предмишница, контузии на гръдния кош и лумбалната област. Настанена е за лечение в болницата „Св. Анна“, няма опасност за живота й.

Около 12,30 ч. „Нисан“ с 48-годишен шофьор от Шабла е блъснал две пешеходки на бул. „Съборни“ във Варна. Жените – на 25 и 42 години, са с контузни наранявания, без опасност за живота.

При движение назад в ранния следобед „Дачия“ е блъснала 54-годишна пешеходка на ул. „Д-р Басанович“. Пострадалата е с контузии на десния крак и дясната ръка. След оказана медицинска помощ е освободена за домашно лечение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама