Световни иновации за по-красива усмивка на изложбата „Медукис, Денто, Галения“

06:42, 12 окт 16 25 336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Световни иновации, които правят зъболечението по-естетично и по-ефективно, ще бъдат показани на изложбата „Медикус, Денто, Галения 2016“. Тя ще се проведе от 19 до 22 октомври в Международен панаир Пловдив с участието на фирми от 14 държави.   Микрохирургия, лазери, ултразвук, свръхпрецизни уреди заместват познатите методи и оборудване в  стоматологичните кабинети. Модерните решения намаляват дискомфорта на пациента и усъвършенстват дизайна на усмивката.

 „Медикус, Денто, Галения 2016“ събира производители и дистрибутори на медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи,  оборудване и инструменти за стоматологични кабинети и зъботехнически лаборатори, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

Паралелно с „Медикус, Денто, Галения 2016“  се провеждат: Специализирана изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари „Цветна есен“ (19-23 октомври), изложение за колекционери „Булколекто“ (21-23 октомври),  финали за Световната киноложка купа 2016, национална киноложка изложба и шампионат на Гърция  (22-23 октомври)

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама