Операция „Плюшено мече“ отново помогна на деца в Добрич

08:17, 12 окт 16 25 308 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Операция „Плюшено мече“, която миналата Коледа зарадва всички деца от социалните заведения в Добрич с лични подаръци, отново подпомогна децата и младежите от Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания 1 и 2, съобщиха от Община Добрич.

Лично регионалният координатор Геновева Маринова е предоставила учебни помагала, пособия, тетрадки и ученически принадлежности, необходими за началото на учебната година. Единадесет от децата в центровете са ученици в ОУ „Христо Смирненски“, едно учи в СУ „Св. Климент Охридски“ и едно в ПМГ „Иван Вазов“. Останалите 13 младежи учат в различни професионални училища.

Благодарение на  подкрепата на „Плюшено мече“, децата и младежите от центровете ще получат възможност за равен старт със съучениците си.

Община град Добрич  и Центровете за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания 1 и 2 изказват своята благодарност на „Плюшено мече“ за поредния жест на човечност, чрез който се опитват да направят света по – добро място за децата ни.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама