Бургазлии се вдигат на протест срещу „чудовището“, разпорило с нож котка в „Лазур“

10:59, 12 окт 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Жители на Бургас организират протест срещу Живко Стоянов – мъжът, който разпори с нож котка пред хранителен магазин до блок 71 в комплекс „Лазур“. По техните думи той е „чудовище“ и трябва да бъде осъден за жестоката си постъпка.

„Вчера това чудовище Живко Стоянов е причинил нещо зверско на едно беззащитно животно. Утре същото чудовище ще посегне на мен, че си позволявам да пиша това. Вдругиден чудовището ще посегне на децата ви, защото вчера и онзи ден му се е разминавало“, пишат организаторите на протеста.

Той се организира в социалната мрежа „Фейсбук“. Насрочен е за 12:30 часа в петък пред Областната дирекция на МВР в Бургас.

„Хора, моля ви, умолявам ви, проумейте, че зверското и демонстративно насилие над животни се извършва от хора с отклоняващо се поведение, скъсали връзка с моралните норми и техните действия носят риск в бъдеще за самите нас! Моля ви също - загърбете страха и да застанем заедно, рамо до рамо, защото аз също се страхувам от това чудовище, явно способно на всичко. Но аз избирам да не остана безучастен, избирам да не съм бездушен“. Това е част от призива, публикуван във Фейсбук.

Припомняме, че инцидентът стана на 7-ми октомври. 25-годишният Живко Стоянов разхождал свободно пуснатия си питбул, като кучето захапало улична котка, привеждайки я в безпомощно състояние. След това посредством нож младежът разпорил животното.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама