Неправоспособен шофьор заби "Рено" в дърво

15:10, 12 окт 16 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Екип на Пътна полиция и служители на Първо РУ са изяснявали катастрофа с автомобил, след която водачът е избягал, съобщиха днес от Областната дирекция на МВР в Русе.

Установено е, че на 11.10.2016 г. около 03:00 часа в гр. Русе на бул. Тутракан, в района на варианта с ул. Доростол, лек автомобил "Рено Лагуна" с плевенска регистрация е катастрофирал като е напуснал пътното платно вляво и се е блъснал в дърво извън пътя, след което, без да уведоми за случилото се органите на МВР, водачът е напуснал местопроизшествието.

Сигнал за инцидента е постъпил вчера сутринта и екипите на полицията веднага са започнали изясняване на случая.

Установен е неправоспособния водач Д.Т. на 21 години от с. Семерджиево. Мъжът е открит от автонаряд на Първо РУ, а екип на ЦСМП го е отвел в болницата за оказване на медицинска помощ.

Оказало се, че при удара са пострадали тежко именно шофьорът - със счупена лява ключица и натъртване в областта на гръдния кош и пътник на 29 г., който се е возил отпред в колата, със счупена дясна китка и натъртване в областта на гръден кош.

Инцидентът е бил документиран от служителите на реда, а като причина за ПТП пътните полицаи са определили - несъобразена скорост с пътните условия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама