Последен шанс пострадалите при наводнението в Добрич през 2014 г. да си получат парите

16:00, 12 окт 16 25 291 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
9 декември е крайният срок, в който гражданите, потърпевши от наводнението през юни 2014 г. в Добрич, могат да подадат документи, за да получат полагащата им се възстановителна помощ. Това съобщиха от пресслужбата на Община Добрич. Непотърсените средства ще трябва да бъдат върнати в държавния бюджет.

От Общината уведомяват собствениците на сгради, пострадали от наводнението на 19-20 юни 2014 г., за които са издадени Заповеди за премахване или ремонт и издадени разрешения за строеж, че средствата, предоставени по реда и в съответствие с „Правилника за организацията и дейността на междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерски съвет“ следва да бъдат възстановени в Държавния бюджет на Република България до края на 2016 г., ако правоимащите лица не са се възползвали от тях.

Заявления за предоставяне на възстановителната помощ с приложени документи за извършени разходи ще бъдат приемани до 9 декември 2016 г. включително.

Списъкът на сградите, пострадали от наводнението на 19 и 20 юни 2014 г., за които са издадени Заповеди за укрепване или премахване“, е публикуван на сайта на Община град Добрич, рубрика „Актуални теми“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама