С тематична кръстословица ГЕРБ откри предизборната си шатра в Бургас

17:20, 13 окт 16 / Политика 25 394 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По традиция ГЕРБ откри предизборната си шатра на едно от най-обичаните места от бургазлии – Часовника. Тя ще бъде открита приемна за всички желаещи да получат подробна информация за предстоящите президентски избори.

Освен брошури и рекламни материали, тази година гражданите ще имат възможността да решат и тематична кръстословица. Сред въпросите в нея са: кои са имената на кмета на Бургас, на премиера на България, коя е най-одобряваната политическа партия в страната, кой е най-добрият град за живеене в страната. Някои от въпросите директно надникват в бъдещето, назовавайки имената на бъдещия президент и вицепрезидент на България.

Целта на шатрата е гражданите да се запознаят с предизборната програма на ГЕРБ и това, което кандидатпрезидентската двойка им предлага за развитието на страната.

Всеки ден, до края на кампанията, в шатрата ще има общински съветници на ГЕРБ, а през почивните дни се очаква да присъстват и народни представители от партията. Бургазлии ще могат да разговарят с всички тях и да им задават различни въпроси.

Ще бъдат организирани и различни мероприятия, чрез които хората могат да се запознаят с политиката на ГЕРБ.

„Както винаги кампанията на ГЕРБ е положителна. Ние говорим затова колко са добри нашите кандидати в тези избори. Не обсъждаме качествата на другите. Надяваме се на толерантна кампания от страна на всички партии“, каза пред журналисти общинскит съветник Калояна Живкова.

От предизборния щаб съобщиха, че кандидатпрезидентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев ще посетят Бургаска област на 23 октомври.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама