Биокозметика и екопродукти разширяват изложбата „Цветна есен”

19:37, 13 окт 16 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Биокозметика и екологично чисти пчелни продукти допълват палитрата на специализираната изложба „Цветна есен”, която ще се проведе от 19 до 23 октомври 2016 г. в Международен панаир Пловдив. Посетителите ще намерят кремове, лосиони и маски за лице на натурална основа, които улесняват грижата за красотата. Преди сезона на грипа ще могат да се снабдят с мед, пчелен прашец и клей, подсилващи  имунната система, директно от производители.  

Тези продукти доразвиват зелената тенденция, която стана водеща в специализираната изложба за градинарство „Цветна есен”. Торовете и препаратите за растителна защита вече са предимно на биологична основа, за да не вредят на почвата и на растенията. 

Предлаганите  решения за оформяне на цветни кътове в дома, офиса и вилата акцентират на максималната близост с природата. Изложителите предлагат традиционни и екзотични цветя, декоративни храсти и дръвчета, овошки, отглеждани по естествен начин.Ще има щандове с ръчно изработени сувенири, съдове и украса, керамични саксии и кашпи, артпредмети за декорация.  

Входът за изложението е два лева, за ученици, пенсионери и инвалиди – един лев.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама