Каракачанов: Време е за забрана на ДОСТ

23:44, 13 окт 16 / Политика 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Какво още трябва да направи Местан, за да стане ясно, че открито обслужва интересите на чужда държава, пита кандидатът за президент, издигнат от коалиция „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“, Красимир Каракачанов встраницата си в социалната мрежа.  

Така той коментира разпространената от партията на Местан информация за официална среща с Ердоган. Делегация на ДОСТ начело с председателя Лютви Местан е била приета от турския президент.

Време е за пълно разследване и забрана на тази партия, категоричен е Красимир Каракачанов.

От партийната страница на ДОСТ става ясно, че са присъствали народни представители от управляващата партия в Турция, както и говорител на Ердоган, но не става ясно какво са обсъждали, какви ангажименти са поели уж българските политици към турския президент. Очевидно е едно – партията на Местан се чувства у дома си в турската столица, която все повече се превръща в център на една тоталитарна ислямистка държава. Това ли е моделът, който ще предложат на българите ДОСТ, последователите на ердогановата идеология, продължава коментарът на кандидата за президент.

Той припомня, че част от отговорностите на българския президент са свързани с националната сигурност и при подобна информация той следва да поиска службите да разследват обвързаности на български  политически формации с чужди държави.

Сигурен съм, че сегашният президент ще пропусне това си задължение, затова е нужна промяна, нужен е президент патриот, за когото България е над всичко. Затова след 6 ноември аз няма да го пропусна, завършва Красимир Каракачанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама