„Майките в Добрич” осигури най-необходимите храни за приюта за бездомни мъже

19:25, 14 окт 16 25 571 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По-спокойно ще посрещнат зимата в приюта за бездомни мъже в Добрич, след като им бяха осигурени най-необходимите хранителни продукти. За втори път тази година това се случва, благодарение на инициатива на фейсбук групата „Майките в Добрич”.

Само за броени дни членовете й успяха да съберат общо 150 лева, като всеки е дарявал за каузата по 3 лева, колкото за кафе и кола.

Днес три дами от групата, сред които единият от администраторите - Виолета Якова, и ръководителят на приюта Александър Иванов са закупили най-нужните храни.

Сред покупките са лютеница, консерви зелен боб, сладка, кисело мляко, макарони, пастет, кашкавал, сирене и др.

Веднага след старта на кампанията две дами от групата „Майките в Добрич” също занесоха сериозно количество хранителни продукти.



Резултатът от поредната успешна благотворителна инициатива на фейсбук групата „Майките в Добрич” е, че живеещите в приюта бездомници ще посрещнат по-леко зимата.

Центърът е изграден от фондация „Ръка за помощ” в предоставена от Общината къща. Финансирането му не е по проект или от друг източник, а само от дарения. Затова, всеки, който има желание да помогне, е добре дошъл. Той може да се свърже и с фондацията на тел. 058 592 212 или да отиде направо в Центъра за временно настаняване по ул. „Шипка” 5а /недалеч от Езикова гимназия/.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама