Откриха обновена спортна площадка в Разград

12:35, 15 окт 16 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С водосвет, отслужен от архиерейския наместник отец Георги бе открита изцяло обновената спортна площадка, намираща се в участъка между ЦДГ “Зорница” и сградата на „Семпе 2“ в Разград. Игрището е  възстановено от разградския „Ротари клуб”, със съдействието на община Разград. С благородната си инициатива ротарианците отбелязаха 10-годишнината от създаването на клуба.

Лентата на обновената площадка прерязаха дискриктгуверньорът на Дистрикт 2482 България Димитър Димитров, кметът д-р Валентин Василев и председателят на „Ротари клуб“-Разград Стойчо Стоев. Събитието уважи и областният управител Манол Кившанов.

Димитров похвали инициативата на разградския клуб, като отбеляза, че сред целите на ротарианците е да променят живота на хората, ако не веднага, то след години.

Приветствие отправи и председателят на „Ротари клуб“ - Разград Стойчо Стоев. Той благодари на общината и на кмета д-р Валентин Василев за оказаното съдействие. От своя страна кметът отбеляза, че общината винаги ще е коректен партньор за подобни проекти.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама