Капанският ансамбъл бе специален гост на празника на Севлиево

16:18, 15 окт 16 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Капанският ансамбъл в Разград бе специален гост на празника на Севлиево – Деня на СветаПетка. В петъчната вечер на пл. „Свобода“ в абсолютно пълен състав, на практика Капанци направиха премиера на юбилейния си концерт за 50-я си рожден денвън от Разград, съобщиха от ансамбъла. 

Публиката в балканския град имаше възможност да види най-доброто от богатия репертоар на формацията, както и най-новите произведения в афиша. След няколкоминутните аплодисменти след края на спектакъла, ансамбълът получи много благодарности за блестящото представяне и разнообразната фолклорна програма, цветя и покани за ново участие при подходящи за подобни срещи случаи.



На концерта на Капанския ансамбъл бяха делегациите от побратимените на Севлиево градове в Полша и Русия, кметът д-р Иван Иванов и новите почетни граждани на Севлиево, които получиха отличията си минути преди това, по време на празничната сесия на местния Общински съвет. Тридневните тържества в Севлиево включват множество кулинарни, музикални и светски изяви.

Днес, за 12-ти път градът става Столица на тиквата.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама