"Спартак"(Плевен) загуби на свой терен с 0:2 от "Созопол"

21:32, 15 окт 16 / Спорт 25 325 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Спартак"(Плевен) загуби на свой терен днес от Созопол с 0:2 в мач от 9-ия кръг на Втора професионална футболна лига. Мачът бе предшестван от скандални информации относно отбора и старши треньора му Ферарио Спасов.

Според спонсора на отбора Иван Динов по-голямата част от изнесената в медиите информация не отговаря на истината. "Не разбирам, защо се появява невярна информация и от какво е провокирано това негативно отношение към нашия отбор. Пълни глупости са информациите за неизплатени заплати", заяви той.

Според Динов финансовите условия на футболистите в ОФК Спартак /Плевен/ са най-добрите в цялата Втора лига. Неиздължени заплати няма. Всички финансови възнаграждения се изплащат по ведомости. От тях е видно редовното ежемесечно получаване на заплати от треньори, футболисти и персонал.

Динов не отрече информацията, че е имало бойкот на тренировката в петък, но  по думите му той е бил "изкуствен" и "умишлен" с цел да се дестабилизира обстановката преди важния мач със "Созопол".

"Относно Ферарио Спасов бих казал, че неявяването му на мача предизвика голямо учудване в цялото ръководство, защото си е тръгнал без да уведоми някой от нас.

През последните две седмици с него сме разговаряли да стабилизира отбора спортно-технически и през зимната пауза да се търсят нови футболисти. Подобно на играчите и към него няма неизплатени финансови ангажименти. Именно затова доста се учудих, че няма той да води тима срещу "Созопол", каза още Иван Динов..

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама