Община Шумен обяви поръчка за поддръжка на компютърни техника и мрежи

07:36, 16 окт 16 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обявиха обществена поръчка за сервизна поддръжка на компютърна техника, периферни устройства, компютърна мрежа и интегрирана информационна система в сградата на кметството и детските градини и ясли на територията на община Шумен.

Информацията е публикувана на сайта на Община Шумен.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 69 990 лева без ДДС.

Желаещите да участват в търга могат да подават документи за две обособени позиции. Първата за поддръжка на компютърната техника, устройстава, мрежа и интегрирана информационна система в сградата на Община Шумен. Тя е на стойност 64 990 лева. Втората позиция е на стойност 5000 лева и се отнася за сервизната поддръжка на компютърната техника в детските градини и яслите в Шуменско. Сумата за детските заведения е разделана, като 3500 лева са парите за детските градини, а 1500 лева за яслите.

Срокът за приемане на оферти е до 17.30 часа на 20 октомври в сградата на Община Шумен. Ден по-късно от 11 часа предложенията ще бъдат отворени от оценителна комисия.

Най-голяма тежест при класиране на фирмите ще имат показателите най-ниска цена, време за презареждане на тонер касети, срок за ремонт на принтер.

Фирмите кандидатки трябва да разполагат минимум с четирима специалисти с минимален стаж от пет години в областта на информационните технологии и компетентни в работата с Блейд технологии IBM, VMWare, поддръжка и изграждане на LAN инфраструктура, работа, монтаж и изграждане на оптическа инфраструктура и др.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама